در جهانی که تعداد زنبورهای عسل روز به روز در حال کم شدن است، با توجه به تقاضای بیشتر برای عسل ارگانیک، نگرانی‌ها برای تهیه آن هر روز بیشتر می‌شود. عسل وحشی و عسل ارگانیک در گاه مواد غذایی کمی دشوار است. آیا می‌توان به دنبال برچسب خاصی برای تشخیص عسل ارگانیک یا خام بود؟ به نظر شما چه نوع عسلی سالم‌تر است؟

 

عسل طبیعی ماده‌ای است که به شکل مستقیم از کندو استخراج شده و دارای دمایی در حدود ۹۵ درجه فارنهایت(۳۵ درجه سانتی‌گراد) می‌باشد. این عسل با فشار بسیار آرام از موم بیرون آمده و حتی گاهی حاوی قطعاتی از بدن زنبور عسل نیز می‌باشد. در حالت مصنوعی بودن عسل بحث خاصی وجود ندارد. اما عسل ارگانیک با عسل طبیعی چه تفاوتی می‌تواند داشته باشد؟

 

عسل ارگانیک چیست؟ 

عسل ارگانیک نسبت به عسل طبیعی که رنگ زرد و شفافی دارد؛ بیشتر حالت ضخیم و رنگ مات داشته و به اندازه عسل معمولی گرم نشده است. این عسل دارای چند ویژگی اساسی است.

 

صدور گواهینامه و تشخیص عسل ارگانیک

برای رسیدن به اخذ گواهینامه ارگانیک، تولید کنندگان باید در طول فرایند تولید عسل شرایط خاصی را ایجاد کرده باشند که این شرایط شامل

 

منبع شهد از گل‌های است که به صورت طبیعی رشد کرده‌اند و از آفت‌کش‌ها برای آن‌ها استفاده نشده است.

مدیریت زنبورعسل‌ها بدون استفاده از ارتقای ژنتیکی آن‌ها

روند استخراج عسل

حمل و نقل

درجه حرارت پردازش عسل

بسته بندی مطابق با استاندارد مخصوص

سازمان‌های معتبر در دنیا برای صدور گواهینامه ارگانیک برای محصولات کشاورزی به‌خصوص عسل‌ها عبارتند از

 

اداره کشاورزی محصولات ارگانیک ایالات متحده (USDA Organic)

مقررات اتحادیه اروپا (EEC)

آژانس بازرسی مواد غذایی کانادا (CFIA)

AB (کشاورزی Biologique، فرانسه)

Das Bio-Siegel (آلمان)

گواهی استرالیایی محصولات ارگانیک (ACO)

استاندارد محصولات ارگانیک کشاورزی ژاپن (JAS)

با این حال گرفتن گواهینامه و الزامات صدور آن از یک کشور نسبت به کشور دیگر متفاوت است و منابع مختلفی برای تائید ارگانیک بودن عسل‌ها وجود دارد.

 

تولید عسل ارگانیک، نگهداری و استخراج آن

در واقع  واژه اُرگانیک اصطلاحی است که برای روش پرورش یا تولید یک محصول به‌کار می‌رود و در مورد عسل با توجه به استاندارد وزارت کشاورزی آمریکا (USDA)، عسل ارگانیک عسلی عاری از آنتی بیوتیک‌ها، آفت‌کش‌ها، آلودگی‌های محیطی است که به طور مستقیم از کندو جمع‌آوری شده است؛ که به دلیل قارچ زدایی نشدن ممکن است؛ ناقل باکتری یا قارچ بوده و سبب ایجاد بیماری خطرناک بوتولیسم(ضعف عصبی) شود. برای از بین بردن میکروب و قارچ‌ها، عسل را تحت استانداردهای وزارت کشاورزی آمریکا (USDA) حرارت می‌دهند تا پاستوریزه شود؛ که تاثیری بر ارگانیک بودن عسل ندارد؛ اما مهر گواهی ارگانیک را دریافت نمی‌کند.

 

طعم متفاوت

بعضی مصرف‌کنندگان عسل ارگانیک بر این باورند که طعم این عسل بسیار بهتر از حالت عسل معمولی است و به همین دلیل حاضر به پرداخت هزینه‌ای اضافی برای قیمت عسل ارگانیک هستند؛ گرچه شخصا تفاوت چندانی در طعم عسل طبیعی و ارگانیک احساس نکرده‌ام.

 

در چه صورتی عسل از حالت ارگانیک خارج می‌شود؟

تغییر ژن زنبورها، افزودن طعم‌دهنده‌های طبیعی یا مواد نگهدارنده به عسل سبب غیرارگانیک بودن آن می‌شود. اضافه کردن انواع طعم‌دهنده‌های طبیعی ممکن است، طعم عسل را عوض کند اما تمامیت طبیعی آن را حفظ خواهد کرد؛ گرچه این عسل دیگر عسل ارگانیک محسوب نمی‌شود.

 

فواید عسل ارگانیک 

عسل ارگانیک غنی از انواع ویتامین‌ها مانند ویتامین C، B6 و تیامین و مواد معدنی مانند کلسیم، آهن و مس می‌باشد. عسل خام و ارگانیک هر دو غنی از آنتی اکسیدان‌ها هستند و خواص ضد باکتری دارند؛ همچنین عسل دارای خواص قلیایی بوده و باعث جلوگیری از سو هاضمه و رفع مشکلات افزایش اسید معده می‌باشد.

 

عسل طبیعی بهتر است یا ارگانیک؟

هیچ تفاوت چشم‌گیری در عسل خام یا ارگانیک از لحاظ کیفیت و مواد مغذی تشکیل دهنده آن‌ها وجود ندارد. می‌توان گفت عسل خام یا ارگانیک تنها گزینه بهتری نسبت به عسل فرآوری شده و تا حدود زیادی پاستوریزه می‌باشد.

 

در نهایت وجود تفاوت‌های جزئی مابین عسل طبیعی و ارگانیک سبب قرار گرفتن هر دو آن‌ها در یک سبد غذایی‌ست و نمی‌توان تفاوت چشمگیری بین آن‌ها قائل شد.


صفحه عسل طبیعی ارگانیک ,طبیعی ,کشاورزی ,مواد ,آن‌ها ,می‌باشد ,محصولات ارگانیک ,کشاورزی آمریکا ,آمریکا usda ,طعم‌دهنده‌های طبیعی ,وزارت کشاورزی ,وزارت کشاورز? منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

سفر گردش دین دین کلیپ بانک لینک های دانلود فیلم ، دانلود سریال و دانلود آهنگ میباشد. فروشگاه جوان کابل طراحی سایت آنلاین | فروشگاه ساز |طراحی رایگان سایت|سایت ساز DEEP web فروشگاه ساعت ثانیه ها دانلود دونی آرایشی تاینی موویز | مرجع دانلود فیلم و سریال